Hae koulutukseen

Tervetuloa itsensä työllistäjän verkkokoulutukseen!

Starttipaketti itsensä työllistämiseen on tarkoitettu sinulle uusimaalainen, joka mietit yrittäjyyttä.

Kaikki, mitä tarvitset päästäksesi alkuun yrittäjyyden polulla.

Mietitkö, miten valjastaa omat vahvuutesi itsesi työllistämiseksi? Eikö liikeideasi ole vielä valmis, mutta yrittäjyys kiinnostaa? Täältä tukea ja opastusta sinulle, yrittäjyydestä haaveileva!

KURSSIN SISÄLLÖT

  1. Lähtisitkö yrittäjäksi?
  2. Liikeidea ja miten siitä jatketaan
  3. Yritystoiminnan suunnittelu
  4. Myynnin perusteet
  5. Markkinoinnin perusteet
  6. Vuorovaikutus ja neuvottelutaidot
  7. Videokirjasto

Kiinnostuitko?

Hakeudu koulutukseen Työmarkkinatorin haussa olevien työvoimakoulutusten kautta:

Startti yrittäjyyteen, Intro to Self Employment, Inledning till företagandet (Online).

Koulutuksessa opit nopeasti alkavan yrittäjän perustaidot. Kurssi on rakennettu sosiaalisen median kaltaiselle alustalle, ja tehtävät on suunniteltu lyhyiksi ja helposti sisäistettäviksi. Voit opiskella omaan tahtiin oman kiinnostuksesi mukaan tekemällä testejä, katselemalla videoita ja lukemalla lyhyitä artikkeleita. Koulutukseen on jatkuva haku. Itseopiskelun (3pvä) pääset aloittamaan nopeasti hakemuksen jätettyäsi.

Hakukriteerit täyttäville lähetetään hyväksymispäätös postitse sekä linkki verkkoalustalle kirjautumiseksi sähköpostitse noin viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä. Koulutus tulee aloittaa kahden viikon kuluessa rekisteröitymislinkin lähetyspäivästä lähtien. Jos edellytykset täyttyvät ja koulutuksesta on sovittu työllistymissuunnitelmassa, on koulutuksen ajalta (3 päivää) mahdollista saada korotettua työttömyysetuutta aloituspäivästä lähtien. 3 päivän koulutuksen jälkeen tunnukset jäävät asiakkaan käyttöön 3 kuukauden ajaksi.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Uudenmaan alueen 18–29-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa tai jotka saavat parhaillaan starttirahaa.

Yrittäminen ei ole kaikkien juttu. Mutta arvaa mitä – sitä saa vain kokeilla, ilman sitoumusta. Joten anna mennä ja testaa. Se saattaa olla elämäsi paras päätös.